Inchirieri auto / masini, rent a car in Bacau Aeroport aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bacau Aeroport Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bacau Aeroport Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Aeroport.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bacau Aeroport aeroport, Masini de inchiriat in Bacau Aeroport aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bacau Aeroport Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bacau Aeroport.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bacau Aeroport Masini de inchiriat Bacau Aeroport Rent a Car Bacau Aeroport Romania Inchirieri microbuz..

Promotii

Preturi de inceput de an - cu pana la 25% mai mici

Pentru orice inchiriere in care autoturismul se livreaza in perioada 8 Ianuarie - 21 Martie, preturile noastre sunt reduse cu pana la 20 EUR / zi (25% mai mici) decat in perioada de vara.

Reducerea de pret se aplica pe fiecare zi. Pretul afisat de site are inclusa promotia.


Preturi de toamna - cu pana la 25% mai mici

Pentru orice inchiriere in care autoturismul se livreaza in perioada 10 Octombrie - 20 Decembrie, preturile noastre sunt reduse cu pana la 20 EUR / zi (25% mai mici) decat in perioada de vara.

Reducerea de pret se aplica pe fiecare zi. Pretul afisat de site are inclusa promotia.


Autoturism gratuit de ziua ta de nastere

Pentru orice autoturism inchiriat pentru o perioada mai mare de 4 zile, unde ziua dumneavoastra de nastere este in una din zilele in care ati inchiriat autoturismul, aceasta zi va fi oferita gratuit din partea noastra. Va rugam sa comunicati faptul ca sunteti nascut/a in perioada in care inchiriati autoturismul agentului nostru, impreuna cu dovada zilei de nastere pentru a putea primi reducerea de 100% din pretul de inchiriere aferent zilei in care sunteti nascut/a.


text